top of page

Ydelser

Journalistik

IMG_E0201.JPG

Jeg har specialiseret mig i miljø- og sundhedsstof, men gennem en mangeårig freelance-karriere har jeg efterhånden dækket alle tænkelige stofområder på alle platforme og i enhver journalistisk genre. Skal der suppleres med fotos eller levende billeder, fotograferer jeg gerne selv på de fleste opgaver - og trækker derudover på mit netværk blandt nogle af landets bedste fotografer.

Pjecer og foldere

Brochure ScanDoc.jpg

Pjecer, foldere og brochurer er en langt vanskeligere genre, end man måske lige forestiller sig. Første overvejelse er, om det overhovedet er det rigtige valg af medie? I rigtigt mange organisationer bliver der produceret lige så mange overflødige pjecer, der aldrig når deres målgruppe. Dernæst handler det om at fokusere: Finde frem til dét buskab, pjecen skal bære ud - og skære øvrige informationer fra. Og endelig finde en balance mellem form og indhold, hvor teksten ofte må underlægge sig design og foto. Vanskeligt - men absolut muligt!

Videnskabsformidling

Videnskabsformidling.jpg

Det kræver en helt særlig indsats at oversætte forskernes arbejde, så lægmand kan være med - og se relevansen af det videnskabelige arbejde. Jeg har arbejdet med forsknings- og videnskabsformidling i hele min karriere, og bryster mig af at være i stand til hurtigt at sætte mig ind i substansen, få øje på historien og identificere de relevante målgrupper.

Rådgivning

rådgivning.jpg

Hvordan trænger du igennem med dit budskab i pressen? Hvordan formidler I den næste organisatoriske forandring til medarbejderne? Jeg har et fortroligt og tæt samarbejde med en række overvejende offentlige kunder, som jeg hjælper med at tackle større kommunikationsprojekter. Fra formidlingen af et af de største forandringsprojekter i sundhedsvæsnet til live tv-udsendelser fra et af landets største hospitaler. Mine rådgivningsydelser omfatter også

regelret PR og medietræning.

Redaktionelt

Redaktionelt.jpg

Om du har brug for redaktionel sparring på en enkeltstående publikation - eller måske snarere en mere fasttilknyttet redaktionssekretær på en periodisk udgivelse, så kan jeg træde til med mange års erfaring. Både på trykte udgivelser og online nyhedsbreve til offentlige og private kunder har jeg hjulpet med at samle trådene, bevare overblikket og sikre faste deadlines.

Jubilæumsskrifter

jubilæum.jpg

Jubilæumsskriftet kommer i mange varianter: Fra den billedbårne on-line version over særudgaven af det normale nyhedsbrev til den historiske afhandling i bogformat. Jeg er begejstret for den helt specielle researchopgave, der ligger i at afdække historien og hitte ud af, hvordan vi er kommet frem til, hvor vi står i dag. Derfor bidrager jeg gerne og med stor erfaring til alle faser i arbejdet; om det gælder den redaktionelle tilrettelæggelse, udarbejdelse af enkelte afsnit eller ansvaret for hele publikationen.

bottom of page